Bejelentésmatekrejtvény - A Kovács Margit Megyei Matematikai Rejtvényfejtő Verseny honlapja

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.„A matematika annyira komoly szakterület, hogy egyetlen alkalmat sem szabad elmulasztanunk arra, hogy szórakoztatóbbá tegyük.” (Blaise Pascal)

Kunsziget iskolája a 2009/2010-es tanévben az addigi körzeti matematikaverseny folytatásaként új matematikai rejtvényfejtő versenyt indított útjára Győr-Moson-Sopron megyében. A megmérettetésre meghívást kaptak a megye általános iskolái, akik közül jelentős számban éltek is a versenyzés lehetőségével. Azóta hat tanév alatt, közel 7000 nevező tanuló mérette meg tudását, gondolkodásmódját versenyünkön, már nem csak a megyéből.
Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Kunsziget Község Önkormányzatának és a Kunszigeti Közszolgáltató Nonprofit Kft-nek az iskola fenntartójának a verseny korábbi anyagi és erkölcsi támogatásáért. Nélkülük ez a verseny nem jöhetett volna létre.

A 2015/2016-os tanévtől a verseny a Győri Kovács Margit Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Iparművészeti Szakközépiskola és Szakiskola színeiben és a Kovács Margit Alapítvány támogatásában folytatódik.
Célunk hogy egy olyan versenyt adjunk a diákok kezébe, mely ötvözi a matematikai és szövegértési készségeket, és rejtvényes formában fejleszti a gyermekek számos kompetenciáját.
Köszönet a bizalomért.

Stolcz Attila (ötletgazda-szervező)


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!